Відірвані від реальності: ПР хоче брати участь у міжнародних переговорах у справах України - "від імені Південного Сходу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відірвані від реальності: ПР хоче брати участь у міжнародних переговорах у справах України - "від імені Південного Сходу"

Казна та Політика
1506
Партія регіонів від імені південного сходу України готова брати участь в переговорах між Україною, ЄС, Росією та США з метою врегулювання політичної кризи.
Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, таке рішення в середу пізно ввечері ухвалила президія політради партії.
“Партія регіонів має представництва у місцевих радах восьми південно-східних областей України, а також найбільшу фракцію в українському парламенті. Тому має підстави запропонувати як парламентера Михайла Добкіна, який виграв праймеріз на з’їзді ПР і є кандидатом на пост президента України від Партії регіонів”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, раніше на цьому тижні держсекретар США Джон Керрі і голова МЗС Росії Сергій Лавров домовилися провести чотиристоронню зустріч щодо України наступного тижня в Європі.
Очікується, що в переговорах мають взяти участь представники США, ЄС, Росії та України.
Голова МЗС РФ висловив побажання, щоб представники південних і східних регіонів України були представлені на багатосторонніх консультаціях щодо врегулювання української кризи. “Ми за те, щоб південь і схід України були представлені на майбутніх заходах”, – сказав він на прес-конференції.
Разом з тим, в МЗС України заявили, що в міжнародних переговорах з врегулювання ситуації в Україні можуть брати участь тільки офіційні представники.
У зовнішньополітичному відомстві України нагадали, що український уряд неодноразово висловлювало готовність враховувати точки зору всіх громадян України з усіх регіонів країни і “саме для цього здійснюється підготовка до конституційної реформи, де ці питання будуть враховані”. “Але коли мова йде про переговори такого рівня, то участь у них мають брати офіційні представники держав”, – зазначив представник МЗС Євген Перебийніс.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас