Торгівельна війна продовжується: у Росію не пустили 100 тонн українських консервів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торгівельна війна продовжується: у Росію не пустили 100 тонн українських консервів

Фондовий ринок
1558
Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії не впустила на територію РФ 100 тонн рибних консервів з України, повідомило в середу, 9 квітня.
Зокрема, в Россільгоспнагляді повідомили, що причиною стали порушення законодавства Митного союзу.
“Грубі порушення законодавства Митного союзу стали підставою для інспекторів Управління Россільгоспнагляду для повернення двох вагонів рибних консервів відправнику”, – йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що при проведенні ветеринарного контролю нібито було встановлено, що “у ветеринарних свідоцтвах не вказано дату виготовлення продукції”, а “посвідчення якості були представлені не на всю партію консервів”.
8 квітня на залізничну станцію Брянськ-Льговський надійшли дві партії рибних консервів “Кілька чорноморська необроблена в томатному соусі” виробництва ТОВ Вінницький завод пакувальних виробів ВІНТАР. Вантаж загальною вагою понад 100 тонн мав надійти в Енгельський розподільний центр ЗАТ Тандер (Саратовська область).
Раніше Россільгоспнагляд не дозволив провезти з України на територію РФ партію м’яса і сала.
Також повідомлялося, що Російська санітарна служба 7 квітня заборонила ввезення на територію країни продукцію шести українських підприємств, що виробляють молочну продукцію.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас