В Україні зросла кількість ДТП на залізничних переїздах і коліях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні зросла кількість ДТП на залізничних переїздах і коліях

Казна та Політика
197
У першому кварталі 2014 року на залізничних переїздах, а також на коліях поза переїздами сталося 23 ДТП, що на 5 випадків більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Зокрема, 18 випадків сталося на переїздах і 5 – на коліях поза переїздами, повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”. У відомстві підкреслюють, що всі ДТП на залізничних переїздах сталися внаслідок порушення водіями правил дорожнього руху.
Водночас в УЗ інформують, що внаслідок ДТП загинули 14 людей і 10 травмовані. Порівняно з відповідним періодом 2013 р. збільшилася кількість загиблих на 10 осіб, а кількість травмованих – на 5 осіб.
Найбільша кількість ДТП на залізничних переїздах і коліях поза переїздами зафіксована на Південно-Західній залізниці – шість випадків. П’ять випадків ДТП зафіксовано на Одеській залізниці, на Донецькій залізниці – 4 випадки, на Львівській та Південній залізницях – по 3 випадки. Найменше – 2 ДТП – зафіксовано на Придніпровській залізниці.
“Укрзалізниця” повідомляє, що також у першому кварталі 2014 року збільшилася кількість незаконних втручань сторонніх осіб у роботу залізниць: всього допущено 84 таких випадки проти 45 за аналогічний період 2013 року. При цьому найбільше втручань – 31 випадок – зафіксовано на Південно-Західній залізниці.
Нагадаємо, що на початку лютого 2014 року в Сумській області сталося зіткнення маршрутки з поїздом, загинули 12 людей, ще п’ятеро постраждали. Цей випадок можна назвати другим за масштабністю ДТП на залізничному переїзді за останні п’ять років після ДТП в Марганці в 2010 році.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас