Тягнибок підтвердив - після революції в Україні значно подорожчали продукти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тягнибок підтвердив - після революції в Україні значно подорожчали продукти

Особисті фінанси
1825
В Україні підвищилися ціни на продукти харчування. Це підтвердив лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок, з яким кореспондент УНН мав можливість поспілкуватися в одному зі столичних супермаркетів.
За словами лідера ВО “Свобода”, він буває в магазинах кілька разів на тиждень і добре орієнтується в цінах. Найчастіше купує овочеву ікру, огірки, хліб, сир, ковбасу і іноді солодощі.
“Ціни зросли на все. Добре знаю, що продукти харчування подорожчали – не на третину, але значно. Це все наслідки правління попередньої влади, яка залишила порожньою державну скарбницю. Людям пояснюєш, що це не від нас залежить і вони розуміють”, – запевнив Тягнибок.
На уточнююче запитання, чи купує вироби кондитерської фабрики, яку пов’язують з кандидатом у Президенти Порошенком, головний “свободівець” відповів наступне. “Так, іноді купую. Це ж вітчизняний виробник, а отже, його потрібно підтримувати”, – сказав Тягнибок.
Політик висловив сподівання, що іноземні інвестиції та кредити повинні врятувати вітчизняну економіку, яка опинилася в скрутному становищі, проте не назвав дати, коли Україна отримає перші транші.
“Для того, щоб врятувати державу, потрібно робити такі непопулярні кроки. Ми свідомо на те йшли і голосували за програму уряду і його склад, і за ті непопулярні закони, які ставлять людей в скрутне становище, але люди розуміють. Просто їм потрібно все пояснювати і вони розуміють. Принаймні, ті, хто стояв на Майдані”, – резюмував політик.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас