УДАР підготував зміни до законодавства, що передбачають позбавляти мандатів депутатів-прогульників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УДАР підготував зміни до законодавства, що передбачають позбавляти мандатів депутатів-прогульників

Казна та Політика
318
УДАР” пропонує внести зміни до законодавства про позбавлення депутатів мандатів за прогули. Про це сказав народний депутат від “УДАРу” Сергій Каплін під час пленарного засідання Верховної Ради.
Каплін зазначив, що відповідно до Трудового кодексу працівник може бути звільнений, якщо він протягом 3 годин був відсутній на роботі.
“Є окремі народні депутати, які протягом всієї роботи парламенту цього скликання у сесійній залі були один-два рази. Тому “УДАР” підготував зміни до Конституції, закон про статус народного депутата, зміни до Регламенту ВР, відповідно до яких народний депутат після 5 пропущених засідань протягом сесії без поважних причин позбавляється депутатського мандата”, – сказав Каплін.
Він звернувся до голови Верховної Ради Турчинова з вимогою видати підписні листи для збору підписів депутатів під відповідними змінами до Конституції. “Ми покладемо край ігноруванню роботи Верховної Ради”, – зазначив Сергій Каплін.
“Ударівець” відзначив, що після виборів Президента необхідно оголошувати дострокові вибори до парламенту. “Нехай виборці зроблять свої висновки і дадуть оцінку сотням депутатів, які не ходять на роботу і позбавляють можливості парламент проводити реформи”, – підкреслив Сергій Каплін.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас