Росія пустить прямі потяги між Кримом і Краснодарським краєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія пустить прямі потяги між Кримом і Краснодарським краєм

Світ
3228
Пряме залізничне пасажирське сполучення може зв’язати Крим з Краснодарським краєм, повідомив на форумі ЮгТранс заступник начальника Північно-Кавказької залізниці ВАТ РЖД з територіального управління Валерій Юсупов.
Він уточнив, що пасажирське сполучення з Кримом сьогодні здійснюється через територію України. Вантажне залізничне сполучення проходить через Керченську протоку і використання порома. Задіяні два вантажних пороми і пасажирський пором.
- Вони сьогодні працюють інтенсивно з урахуванням навіть того, що на сьогодні є проблеми пропуску пасажиропотоку, вантажопотоку з України. Ми сьогодні бачимо своє завдання в організації цієї роботи на цій ділянці, і сьогодні наші фахівці вже працюють, – сказав Валерій Юсупов.
Він уточнив, що збільшення обсягів вантажних перевезень в Криму не очікується, оскільки там немає серйозних портів, і тому що півострів є зоною відпочинку і потребує пасажиропотоку.
- Природна організація перевезення пасажирів туди. Забезпечення вантажів, продовольчих, нафтоналивних – це через вантажні пороми. Але ми й пасажирські поїзди теж будемо возити, як і раніше, – додав Валерій Юсупов.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас