Авіакомпанії не хочуть літати за напрямком "Київ - Москва", вони значно скоротили кількість рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанії не хочуть літати за напрямком "Київ - Москва", вони значно скоротили кількість рейсів

Особисті фінанси
1775
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України найближчого місяця планує літати в Москву два рази на день, а не шість, як це було раніше. Ютейр Україна, яка раніше літала до російської столиці щодня, пішла з лінії, а російська Ютейр скоротила кількість рейсів з семи до трьох на тиждень.
S7 Airlines, яка виконувала по три рейси на день між Києвом і Москвою, зараз літає тільки один раз на день. Зменшила частоту Трансаеро. Якщо раніше цей російський авіаперевізник виконував по три-чотири рейси на день, то тепер літає один-два рази на день. Зменшив частоту і Аерофлот – з п’яти до чотирьох рейсів на день.
За словами джерела в галузі, авіакомпанії почали скорочувати частоту через загострення відносин між Україною і Росією. Це призвело до падіння завантаження рейсів у деяких авіаперевізників до 51%.
Раніше маршрут Київ-Москва був наймасовішим на українському ринку. Після лібералізації в 2013 році польоти між столицями виконували шість авіакомпаній. На день у кожну сторону літаки літали до 20 разів. Зараз же цей показник знизився до 8-9 в день.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас