Австрійці призупинили операцію, яка мала стати рекордною на страховому ринку України - купівлю СК "Універсальна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австрійці призупинили операцію, яка мала стати рекордною на страховому ринку України - купівлю СК "Універсальна"

Фондовий ринок
828
Австрійська страхова група Vienna Insurance Group призупинила операцію з придбання страхової компанії “Універсальна”. Про це повідомляє “Капітал” з посиланням на свої джерела на страховому ринку.
За даними видання, страховики підтвердили, що рішення відмовитися від купівлі керівництво VIG прийняло після відвідин України. Прес-служби Vienna Insurance Group і “Універсальна” інформацію не коментують.
Нагадаємо, СК “Універсальна” мала увійти до страхової групи Vienna Insurance Group. Угода вийшла на завершальну стадію, а її сума в $25-30 млн мала поставити новий рекорд для ринку за останні п’ять років.
“Універсальна” входить до Топ-20 СК в Україні. За 9 місяців 2013 року компанія зібрала 203 млн гривень премій. Гравці ринку стверджували, що об’єднання могло зробити Vienna Insurance Group першою за обсягом отриманих премій в Україні, і дозволило б обійти сьогоднішнього лідера ринку СК “АХА Страхування” (569 млн грн премій за три квартали минулого року).
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас