У Київській області невідомі скоїли розбійний напад на банк і викрали 250 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київській області невідомі скоїли розбійний напад на банк і викрали 250 тис. грн

Кримінал
2581
Вчора, 26 березня, до чергової частини Бородянського райвідділу надійшло повідомлення від працівників Державної служби охорони про те, що о 16 годині 33 хвилини до них надійшов сигнал тривоги з смт. Бородянка Київської з відділення банку “Кредит Агріколь”. Про це повідомили в прес-службі ВЗГ ГУМВС в Київській області.
Після спрацьовування сигналу тривоги, через 5 хвилин, за вказаною адресою прибули співробітники міліції. Слідчо-оперативна група встановила, що двоє невідомих в масках з прорізами для очей, шляхом вільного доступу увійшли до приміщення відділення банку “Кредит Агріколь” і, погрожуючи працівникам предметами, схожими на пістолети, заволоділи грошима на суму близько 250 тисяч гривень.
Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення осіб зловмисників. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас