У Севастополі населення вже мітингує проти корупції нової влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Севастополі населення вже мітингує проти корупції нової влади

Кримінал
19383
Близько 300 осіб напередодні на мітингу біля будівлі Севастопольської міської державної адміністрації вимагали від керівника координаційної ради з управління життєдіяльністю міста Олексія Чалого очистити владу від корупціонерів. Мітинг тривав близько півтори години. У мітингу взяли участь представники російської козачої громади “Соболь” і прихильники громадської організації “Російська громада Севастополя”.
Учасники мітингу тримали в руках плакати з написами: “Ми – за Чалого!”, “Народ – за Чалого!”, а також плакати з прізвищами севастопольських чиновників, офіцерів міліції та керівників підприємств, яких мітингувальники вважають корупціонерами.
Виступаючи на мітингу, голова “Соболя” Володимир Тюнін вимагав від Чалого відправити у відставку виконуючого обов’язки голови міськадміністрації Дмитро Бєліка, керівників прокуратури та управління внутрішніх справ міста, нещодавно призначених Чалим на ці посади, а також розпустити Законодавчі збори (колишня міська рада).
Тюнін також заявив, що всі нові чиновники, призначувані до органів влади Севастополя, повинні проходити народну люстрацію і отримувати підтримку жителів міста, і що нова влада повинна повернути в комунальну власність незаконно приватизовані земельні ділянки та об’єкти власності міста. Учасники мітингу схвалили резолюцію, яку Тюнін вручив Чалому на особистій зустрічі в міськадміністрації.
У розмові з журналістами Тюнін заявив, що мітингувальники не хочуть кулуарних призначень, і щоб до влади прийшли молоді й талановиті люди, а не представники підприємницьких структур. Як повідомлялося раніше, на поточному тижні Чалий підписав розпорядження про розпуск загонів самооборони Севастополя.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас