Тігіпко пропонує змінити керівництво ПР та її фінансування: нехай керують ті, хто не крали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко пропонує змінити керівництво ПР та її фінансування: нехай керують ті, хто не крали

Особисті фінанси
2069
Один з лідерів Партії регіонів Сергій Тігіпко пропонує обновити керівництво політсили. Про це йдеться у зверненні до однопартійців, розміщенному на сайті політика.
“Упевнений, сьогодні настав час оновити керівництво нашої партії. Дуже серйозно оновити. Ті люди, які довели нас до такого стану, сьогодні знову пробують керувати нами. На мій погляд, до керівництва мають прийти ті люди, які вистояли, насамперед, у регіонах. Навіть якщо розвалилися обласні організації, залишилися міські, районні – нехай ці люди, які не бояться, які не крали, які сьогодні борються за нашу партію в найважчих умовах і під колосальним тиском, нехай вони приходять і реально керують нашою партією”, – написав він.
Він зауважив, що потрібно змінити принцип партійного будівництва.
“Досить влади “удільних князьків”, які в регіонах вирішують, хто буде керівником, хто буде кандидатом у депутати, хто буде кимось керувати. Сьогодні настав час змінити і принцип фінансування партії. Ми не корпорація, ми не приватна структура. Так, нас можуть підтримувати підприємці. Але вони повинні робити це відкрито. Дуже добре розумію, який складний час для партії сьогодні. І говорю відверто, що я готовий взяти на себе відповідальність за керівництво Партією регіонів. Я готовий очолити партію, але тільки в одному випадку: якщо це буде партія нова, якщо це буде партія, яка будується за зовсім іншими принципами, ніж ті, які існували в партії раніше”, – додав Тігіпко.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас