Куніцин звільнений з посади постпреда президента України в Криму - за неналежне виконання службових обов'язків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куніцин звільнений з посади постпреда президента України в Криму - за неналежне виконання службових обов'язків

Особисті фінанси
729
В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов звільнив Сергія Куніцина з посади постійного представника президента в Криму за неналежне виконання службових обов’язків.
Відповідний указ від 26 березня оприлюднено на сайті в.о. президента в середу.
“Звільнити Куніцина Сергія Володимировича з посади постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим за неналежне виконання службових обов’язків”, – йдеться в документі.
Як повідомлялося, С.Куніцин 24 березня заявив, що подає у відставку з поста постійного представника президента в Криму.
“Я сьогодні прийняв рішення: подаю у відставку з поста представника президента. Мені соромно за все це”, – сказав С.Куніцин в ефірі “Шустер Live”.
Він розкритикував бездіяльність української влади у зв’язку з ситуацією в Криму, зазначивши, що у країни є всі можливості для належної реакції.
“Кожен день знущаються над нашими військовослужбовцями, а ми збираємо якісь наради”, – сказав він, уточнивши, що як постпред президента України в Криму він в жодному засіданні РНБО участі не брав.
В.о. президента України О.Турчинов 27 лютого прийняв відставку постійного представника президента України в АРК Віктора Плакіди і призначив на цю посаду С.Куніцина.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас