"УДАР": сьогодні головною загрозою для України є Росія, потрібно терміново переглянути нашу військову доктрину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"УДАР": сьогодні головною загрозою для України є Росія, потрібно терміново переглянути нашу військову доктрину

Світ
815
УДАР” вимагає від уряду якомога швидше переглянути військову доктрину України і чітко прописати, що на сьогодні головною загрозою для України є країна-агресор – Російська Федерація. Про це заявила народний депутат від “УДАРу” Ірина Геращенко під час виступу з трибуни Верховної Ради.
“Сьогодні наш фронт – економічний та інформаційний. Тільки так ми можемо перемогти країну-агресора. Сьогодні вся країна готова мобілізуватися і щось віддати для повернення Криму, який є українським”, – підкреслила Ірина Геращенко.
Вона також зазначила, що підприємства, які займаються виробництвом військової техніки й устаткування, в тому числі і для експорту в Російську Федерацію, повинні розірвати будь-які контракти з РФ. Водночас українська влада повинна захистити робочі місця на цих підприємствах.
“Нова влада повинна звернутися – і ми готові до цього долучитися – до країн Європейського Союзу з проханням технічної допомоги та компенсації для тих підприємств, які мають перервати будь-які військові контракти з Російською Федерацією. Будь-які наші контакти з Росією сьогодні повинні починатися з тези, що ми не визнаємо анексію Криму. Особливо це стосується політики народних депутатів України”, – зазначила Геращенко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас