Кримчани, які змушені покинути півострів, можуть відновити "втрачений" український паспорт в будь-якому відділенні ГМС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримчани, які змушені покинути півострів, можуть відновити "втрачений" український паспорт в будь-якому відділенні ГМС

1234
Кримчани, які змушені покинути півострів, можуть вклеїти фото або відновити втрачений паспорт в будь-якому відділенні ГМС.
Голова Державної міграційної служби України Сергій Радутний підписав роз’яснення територіальним органам ГТС щодо можливості обслуговування з паспортних питань громадян, зареєстрованих в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, за місцем звернення по всій території України. Зокрема, мова йде про відновлення втраченого паспорта громадянина України, вклеювання в нього фотографій по досягненні 25-ти і 45-річного віку, заміну паспорта у зв’язку із зміною прізвища та з інших причин.
Таким чином, зазначені категорії осіб можуть отримати паспортні послуги в найближчому підрозділі ГТС України за місцем прибуття. Слід зазначити, що спрощення стосується тільки громадян, зареєстрованих на Кримському півострові. Громадяни інших регіонів України можуть отримати зазначені послуги виключно за місцем проживання.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас