Призначено нового голову "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Призначено нового голову "Нафтогазу"

Енергетика
998
Головою правління НАК “Нафтогаз України” призначений Андрій Коболєв, повідомив журналістам міністр уряду України Остап Семерак.
Відповідне рішення кабінет міністрів прийняв на засіданні в ніч на середу.
Коболєв в 2000 році закінчив інститут міжнародних відносин при Київському університеті ім. Т.Г.Шевченка, отримавши ступінь магістра міжнародних економічних відносин, з 1999 по 2002 роки працював в українському підрозділі PricewaterhouseCoopers (PwC) консультантом з питань управління, в 2002-2010 роках – у НАК “Нафтогаз України”, зокрема, в департаменті корпоративних фінансів та цінової політики і радником глави правління. Він брав участь у реструктуризації зовнішнього боргу держхолдингу шляхом формального обміну єврооблігацій та інших зобов’язань на нові євробонди.
Пізніше Коболєв працював радником в інвестиційній компанії AYA Securities.
Нагадаємо, 21 березня Міністерство внутрішніх справ затримало голову НАК “Нафтогаз” України Євгена Бакуліна за підозрою у розкраданнях коштів в особливо великих розмірах.
Вранці 23 березня суд прийняв рішення про запобіжний захід, за яким його заарештують або вимагатимуть заставу в розмірі 1,5 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас