Більше 30 посадових осіб ОВС Луганської області притягнуто до відповідальності за неналежну роботу з ведення ЄРДР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше 30 посадових осіб ОВС Луганської області притягнуто до відповідальності за неналежну роботу з ведення ЄРДР

Казна та Політика
863
Більше 30 посадових осіб ОВС Луганщини притягнуті до відповідальності за неналежну роботу з ведення ЄРДР. Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Луганська.
Прокуратурою міста організовані відповідні перевірки дотримання працівниками органів внутрішніх справ вимог Кримінального процесуального законодавства.
Зокрема, досі є значні порушення вимог Положення про порядок ведення ЄРДР.
Так, реєстраторами ще не забезпечена повнота внесення відомостей з кримінальних правопорушень, учинених у громадських місцях. Поширені факти неправильного внесення обов’язкових відомостей з кримінальних правопорушень про їх вчинення на підприємствах, в установах і організаціях. Найбільше такі порушення виявлені в діяльності правоохоронних органів Артемівського району.
Прокурори міста Луганська та районів у місті реагували на виявлені порушення внесенням подань.
Всього минулого року за результатами перевірок з ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань органами прокуратури міста внесено 20 подань на адресу керівників ГУМВС. За результатами розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 35 посадових осіб.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас