Звільнено керівників Київської та Південної митниць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Звільнено керівників Київської та Південної митниць

Казна та Політика
878
Міністерство доходів і зборів України звільнило начальників Київської митниці Сергія Гілу та Південної митниці Володимира Григор’єва. Про це повідомляє прес-служба міністерства.
При цьому в повідомленні наголошується, що Міндоходів не має інформації про місцезнаходження Гіли і Григор’єва. У міністерстві також наголошують, що Степан Дериволков звільнений з посади першого заступника міністра доходів і зборів урядовим розпорядженням від 12 березня.
“Оприлюднена деякими ЗМІ інформація про перебування начальника Київської митниці Міндоходів Гіли у відпустці не відповідає дійсності. Офіційно інформуємо про те, що Гіла був звільнений з посади начальника Київської митниці наказом Міндоходів від 11 березня 2014 року № 553-0. Крім того, інформуємо, що наказом Міндоходів від 11 березня 2014 року № 554-0 з посади начальника Південної митниці звільнений Володимир Григор’єв”, – йдеться в повідомленні.
Раніше низка українських ЗМІ опублікували інформацію, за якою начальник Київської обласної митниці Гіла був представлений керівництвом Федеральної Митної служби РФ як її представник в Криму. Відповідну протекцію Гілі нібито склали екс-голова Державної митної служби України, народний депутат від КПУ Ігор Калетник і Степан Дериволков.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас