У Росії поліція провела тотальні обшуки в офісах борців з тероризмом і корупцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії поліція провела тотальні обшуки в офісах борців з тероризмом і корупцією

Кримінал
2529
У кількох регіонах Росії пройшли обшуки в офісах “Міжнародного комітету по боротьбі з організованою злочинністю, тероризмом та корупцією” (ICOCRIM). Операція пройшла в рамках кримінальної справи про вимагання під загрозою насильства 1,5 мільйона доларів.
Обшуки спільно проводили співробітники московського главку МВС Росії та представники управління власної безпеки ФСБ Росії, відзначає ІТАР-ТАРС. Оперативники ФСБ спільно з співробітниками столичної поліції в листопаді 2012 року вже припинили діяльність ICOCRIM на території столичного регіону.
Тепер обшуки пройшли в Єкатеринбурзі, Ростові-на-Дону і в Краснодарському краї. Інтерес правоохоронців викликали як офіси організації, так і житлові приміщення керівників. У результаті виявлено величезну кількість речей і документів, що підтверджують протиправну діяльність членів даної організації.
Зокрема, у членів організації було вилучено зброю, заготівлі та бланки підроблених посвідчень, схожих за ступенем змішування з реальними посвідченнями правоохоронних органів, а також суддів Російської Федерації. Крім того, були вилучені фальшиві ордени, медалі, нагрудні знаки та грамоти.
“Міжнародний комітет по боротьбі з організованою злочинністю, тероризмом та корупцією” очолює Анатолій Ремізов. Він і члени його організації проголосили себе генералами і, прикриваючись уявною приналежністю до спецслужб, стали займатися протиправною діяльністю для отримання особистої вигоди.
“Користуючись необізнаністю громадян та бажанням отримати особливі права і статус, вони почали випускати і продавати звання та посвідчення своєї організації, а також нагороди, медалі та ордени, схожі за ступенем змішування з відомчими та державними”, – повідомили представники правоохоронних органів.
Зараз діяльність організації “Міжнародний комітет по боротьбі з організованою злочинністю, тероризмом та корупцією” (ICOCRIM) повністю припинена, зазначили в поліції.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас