Росія не повинна зупинятися на анексії Криму - Жириновський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія не повинна зупинятися на анексії Криму - Жириновський

Світ
3096
Лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що Росія не повинна зупинятися на анексії Криму і повинна «рухатися далі», повідомляє агентство УНІАН з Москви 20 березня.
«Тут голова комітету каже, що сухопутний кордон Криму (з Україною) встановлений ​​назавжди. Ви помиляєтеся, навпаки, нам цей державний кордон не потрібний. Нам потрібно рухатися далі, робити «назавжди» рано», – сказав Жириновський перед голосуванням документів про анексію Криму Росією під оплески російських депутатів.
«Якщо говорити назавжди, значить кинути мільйони росіян в Донбасі, Херсоні, Миколаєві, Дніпропетровську, Луганську, Запоріжжі, Одесі. Шматочок взяли, а ті російяни нехай гинуть?», – Сказав він.
Раніше голова комітету у справах СНД Леонід Слуцький, представляючи ці документи, заявив, що «Договір про прийняття Республіки Крим до Російської Федерації і утворення нових суб’єктів» в четвертій статті закріплює, що кордон по суші між Кримом і Україною «відтепер і назавжди» є державним кордоном РФ.
Росія і Крим у вівторок підписали договір про входження республіки до складу РФ. Україна назвала дії Росії анексією і заявила, що ніколи не визнає приєднання автономії до РФ.
Сьогодні, 20 березня, Державна дума Росії на позачерговому пленарному засіданні прийняла рішення про анексію Криму. Депутати проголосували за ратифікацію «Договору про прийняття Республіки Крим до Російської Федерації і утворення нових суб’єктів» . «За» проголосували 443 депутати, «проти» – один.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас