Втрата Криму як туристичного об’єкту вдарить по літніх громадянах, але замінити його туризмом в інших країнах цілком можливо - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Втрата Криму як туристичного об’єкту вдарить по літніх громадянах, але замінити його туризмом в інших країнах цілком можливо - експерт

Особисті фінанси
3195
Замінити відпочинок в Криму туризмом в інших країнах без значної фінансової різниці цілком можливо. Альтернативою можуть стати Туреччина. Болгарія, Греція та інші країни Адріатики. Однак, проблема залишиться для літніх людей – їм складніше знайти всі необхідні для поїздки документи і вони менше вірять у свої сили при оформленні віз.
“Якщо раніше бабусі-дідусі могли поїхати з внуками в Крим безперешкодно, то зараз вони будуть відчувати дискомфорт від втрати такої можливості. І зараз цьому сегменту доведеться підлаштовуватись. Але з часом ринок переорієнтується”, – розповідає менеджер з туризму турагентства “Tui Ukraine” Валерія Темченко.
Однак, тенденція до переорієнтування українських туристів на більш якісний відпочинок закордоном почалась ще до конфлікту. “Навіть до загострення ситуації в Криму кількість туристів на півострові зменшувалась. Туристи недоотримували той рівень сервісу, який вони бачили, скажімо, поїхавши до Туреччини. Тому це сумна історія – у нас є такий ресурс, така можливість, але його не вдосконалюють. Все на півострові сприяє туризму – розташування, інфраструктура, але ціни кусаються. Те, що можна отримати в Криму і в тій же Туреччині виходить один на один по вартості”, – порівнює експерт.
Більше про зміни в майбутньому туристичному сезоні читайте в статті “Альтернатива Криму: куди українці поїдуть відпочивати у цьому році?”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас