Дестабілізація в Криму має загрозливі економічні наслідки - Кінах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дестабілізація в Криму має загрозливі економічні наслідки - Кінах

Казна та Політика
3506
Зупинка роботи певних кримських підприємств, звільнення працівників через неможливість забезпечити їх заробітною платою, невизначені перспективи з туристичним сезоном, загальне ускладнення соціально-економічної ситуації стали наслідком загострення геополітичного протистояння, переконаний голова парламентської групи “Економічний розвиток”, президент УСПП Анатолій Кінах, повідомила прес-служба політика.
“Наші колеги з Кримського республіканського відділення УСПП повідомляють, що сьогодні на невизначений термін згортається діяльність малого та середнього бізнесу. Збитки через невиконання контрактів, неможливість укласти угоди на туристичний сезон, який наближається, змушують власників закладів обслуговування, ресторанного і готельного бізнесу припиняти роботу або взагалі закриватися. Більшість бюджетоутворюючих, стратегічно важливих підприємств змушені переглядати умови своєї роботи. Фактично заблокована робота місцевих банків, державних установ. Все це аж ніяк не сприяє економічній стабільності, а навпаки призводить до значного зростання соціальної напруженості в регіоні”, – говорить парламентарій.
Під загрозою зриву посівна кампанія в автономії. Вітчизняні агропромислові підприємства страждають від нестачі коштів на паливо і неможливості отримати кредити в місцевих банках. Торік у цей період ранніми зерновими вже було засіяно 91 тис. га. “Все це буде мати дуже негативні наслідки і призведе до значного скорочення надходжень до скарбниці регіону, а отже і спричинить ускладнення соціально-економічного стану автономії”, – переконаний парламентарій.
“Значить, треба доводити нелегітимність кримського референдуму, домагатися негайного виведення російських військ з Криму і надалі правовим, демократичним шляхом захищати територіальну цілісність нашої держави”, – резюмує Анатолій Кінах.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас