Відбулись Загальні збори акціонерів АКБ "Укрсоцбанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбулись Загальні збори акціонерів АКБ "Укрсоцбанк"

Валюта
190
25 квітня 2003 року в Одеській обласній філії відбулись Загальні збори акціонерів АКБ «Укрсоцбанк».
До порядку денного зокрема були включені питання звіту Правління банку про результати діяльності у 2002 році, основних напрямів діяльності на наступний рік, порядку розподілу прибутку, строків та порядку виплати дивідендів, змін до Статуту, складу Спостережної ради.
У роботі Зборів взяли участь Голова Спостережної ради Валерій Хорошковський і Голова Правління Борис Тимонькін.
У 2002 році АКБ «Укрсоцбанк» заклав міцну основу для реалізації головної стратегічної мети банку – увійти до трійки лідерів ринку банківських послуг.
Серед перспектив розвитку на 2003 рік – поглиблення розбудови вертикально інтегрованих систем управління та оптимізація бізнес-проектів; впровадження інноваційних технологій обслуговування клієнтів у поєднанні з високими стандартами; прискорення та оптимізація розвитку бізнесу пластикових карток; розвиток філіальної мережі у поєданні з удосконаленням корпоративної культури банку; тісна взаємодія з міжнародними фінінституціями (найближчим часом планується підписати мандатний лист «Райффайзенбанку» щодо надання синдицируваного кредиту), рейтинговими агентствами та інформаційними установами.
За підсумками 2002 року прибуток АКБ «Укрсоцбанк» склав 30,7 млн грн. У процентному відношенні до чистого прибутку відрахування до резервного фонду відповідно склали 5% (резервний фонд повністю сформований і становить 247,5 млн грн); на збільшення капіталу банку – 85,3%.
За підсумками роботи Загальних зборів прийнято такі рішення:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас