Кримські автомобілісти почнуть отримувати російські номери - з кодом 84 і 85 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримські автомобілісти почнуть отримувати російські номери - з кодом 84 і 85

Особисті фінанси
1440
Зареєстровані в Криму автомобілі будуть використовувати номери з кодом 84, а в Севастополі – з кодом 85.
Після входження Криму і Севастополя до складу Росії кримчани перейдуть на використання російських реєстраційних автомобільних знаків, повідомив у середу, 19 березня, прем’єр-міністр Криму Сергій Аксьонов.
“Кримські автомобілісти незабаром отримають російські номери. У Криму буде код 84, у Севастополя – 85”, – написав Аксьонов в Twitter.
Раніше Сергій Аксьонов заявляв, що зарплати і пенсії в Криму будуть індексовані найближчим часом за російським законодавством. Аксьонов розповів, що вже триває заміна паспортів на російські, міграційна служба працює.
Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін, глава уряду Криму Сергій Аксьонов, спікер кримського парламенту Володимир Константинов і глава Севастополя Олексій Чалий 18 березня підписали договір про включення Криму і Севастополя до складу Росії в якості нових суб’єктів.
17 березня влада Криму оголосила про свою незалежність. Це рішення вона обгрунтувала референдумом, під час якого понад 96% жителів автономії проголосували за приєднання до Росії. Офіційна Москва визнала проведення референдуму законним, тоді як США і Євросоюз відмовляють йому в легітимності.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас