Українці знову купують квартири в дореволюційних будинках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці знову купують квартири в дореволюційних будинках

Нерухомість
3685
Покупці нерухомості знову звертають увагу на житло в історичних будівлях. Баланс між придбанням квартир в будинках дореволюційної та сучасної забудови повернувся до пропорції 50/50.
Найдорожчим об’єктом, проданим в лютому в Києві, стала квартира площею 220 кв. м по вулиці академіка Богомольця (Печерський район). Про це повідомили в агентстві нерухомості Park Lane.
Це квартира в дореволюційному будинку, що пройшов капітальний ремонт і реставрацію, з високоякісною обробкою і повністю укомплектована для комфортного проживання. Покупець заплатив за неї понад 7 млн. гривень.
Серед об’єктів елітної категорії покупці в лютому віддавали перевагу квартирам по вул. Михайлівська (Шевченківський р-н), Драгомирова, Мазепи (Печерський р-н), Оболонська набережна (Оболонський р-н), 40-річчя Жовтня (Голосіївський р-н).
Генеральний директор АН Park Lane Галина Мельникова зазначила: “В лютому баланс між придбанням квартир в будинках дореволюційної та сучасної забудови повернувся до пропорції 50/50. Після декількох місяців домінування нових будинків інтерес покупців повертається також до історичних будівель в самому серці столиці”.
За матеріалами:
Столична нерухомість
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас