МВС запускає публічну процедуру кадрових призначень - всі призначені раніше керівники будуть звільнені з посад і стануть в.о. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС запускає публічну процедуру кадрових призначень - всі призначені раніше керівники будуть звільнені з посад і стануть в.о.

Казна та Політика
2500
Голова МВС України Арсен Аваков повідомив, що з сьогоднішнього дня всі призначені раніше керівники міліції і ДАІ будуть звільнені з посад і стануть виконуючими обов’язки.
За його словами, МВС запускає публічну процедуру кадрових призначень у регіонах.
“Сьогодні я видам наказ про початок процедури. Усі призначені раніше у всіх областях керівники міліції і ДАІ звільняються з посади і переходять в статус в.о. Люстраційний комітет спільно з кадровою комісією МВС організовує аналіз роботи керівних кадрів на місцях – виробляє пропозиції для вирішення міністром. На наявні і ті, що утворилися, вакансії Люстраційний комітет і кадрова комісія МВС проводять публічний відбір кандидатів за участю громадськості”, – повідомив А.Аваков.
“Механізми публічного обговорення, консультацій з громадськістю, критерії оцінки, фільтри для лобізму, чорного і білого піару – все це обговорюємо і стверджуємо прозоро в короткий термін”, – додав глава МВС.
“Незвично – випробування для офіцерів і службовців. Але це частина шляху, як повернути довіру до МВС, у тому числі через виразні кадрові призначення. Цей шлях потрібно пройти”, – додав голова МВС.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас