Міністр фінансів пояснив звідки візьмуться гроші на Резервний фонд армії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр фінансів пояснив звідки візьмуться гроші на Резервний фонд армії

Казна та Політика
1320
Він буде створений за рахунок зняття коштів з централізованих соціальних витрат, Фонду регіонального розвитку та Мінрегіонбуду.
Кошти на Резервний фонд армії будуть перерозподілені з централізованих соціальних витрат, Фонду регіонального розвитку та інших джерел, заявив на засіданні Верховної Ради міністр фінансів Олександр Шлапак, передає НБН.
“Пропонується більше 1 млрд грн зняти з централізованих соціальних витрат, більше 1 млрд грн – з Фонду регіонального розвитку, майже 600 млн грн зняти з Мінрегіонбуду – ремонт пріоритетних об’єктів і багато інших речей, які допоможуть нам знайти витрати для того, щоб буквально з середи почати фінансування на 6,8 млрд грн”, – сказав Олександр Шлапак.
Він додав, що кошти, необхідні для ремонту ліфтів, зовнішнього освітлення вулиць, проведення оптових сільськогосподарських ринків і на інші потреби, будуть переправлені в Резервний фонд для потреб армії.
Міністр також зазначив, що ці кошти будуть зосереджені в Резервному фонді, “тому що необхідність перекидань буде постійною, і щоб не збирати парламент в цьому сесійному залі кожен раз і комітет Верховної Ради, ми пропонуємо це робити як капітальні витрати в бюджетному фонді”.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас