Тарута вирішив ввести в Донецьку область міліцію з інших регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарута вирішив ввести в Донецьку область міліцію з інших регіонів

Світ
2095
Губернатор Донецької області Сергій Тарута вирішив ввести в область міліцейські підрозділи з Кіровоградської та Дніпропетровської областей.
“Ми сподіваємося за допомогою цього посилення підвищити рівень безпеки” – сказав він, повідомляють “Новости Донбасса”.
Губернатор нагадав про вбивство пропутінськими демонстрантами активіста Дмитра Чернявського і сказав, що “влада зробить все, щоб ця трагедії була останньою”.
Тарута вважає заворушення в Донецьку 16 березня телевізійною картинкою для виправдання кримського псевдореферендума. Влада попросила учасників організацій і партій, що підтримують єдність України, не виходити на акції, щоб уникнути провокацій з боку сепаратистів.
Протягом цього тижня будуть також прийняті кадрові рішення щодо керівників міліції в області.
Нагадаємо, 13 березня учасники проросійського мітингу напали на мітингувальників за цілісність України. Тілесні ушкодження отримали 29 осіб, 4 з них перебувають у лікарні, а 22-річний уродженець Тореза, член партії “Свобода”, загинув.
Відзначимо також, 16 березня проросійські активісти увійшли в офіс корпорації “Індустріальний союз Донбасу” Тарути в Донецьку. Вони влаштували своєрідну екскурсію, відкривали двері в різні кабінети, встановили на фасаді російський прапор, після цього залишили приміщення
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас