Світовий банк підтвердив готовність "підтримати український народ в ці важкі для нього часи" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк підтвердив готовність "підтримати український народ в ці важкі для нього часи"

Кредит&Депозит
675
Президент Групи Світового банку Джим Ен Кім підтвердив готовність Банку продовжувати надавати сприяння українському народу і висловив надію на якнайшвидшу стабілізацію ситуації в країні. Про це він сказав на зустрічі з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком у Вашингтоні.
“Ми розуміємо, які складні завдання стоять зараз перед Україною, і вітаємо готовність уряду проводити реформи, які так необхідні для стабілізації економіки та повернення країни на шлях сталого розвитку і зростання”, – йдеться в повідомленні. Як повідомлялося, Світовий банк може виділити до 3 млрд доларів як допомогу Україні в 2014 році.
“Ми готові підтримати український народ в ці важкі для нього часи і дуже сподіваємося на швидку стабілізацію ситуації в країні”, – сказав президент Світового банку Джим Ен Кім.
Він також підтвердив, що триває розробка програм допомоги Україні.
Як довгостроковий партнер України у питаннях розвитку, група Світового банку реалізує в Україні поточну програму інвестицій та надання гарантій на суму 3,7 млрд дол. Поточна програма спрямована на покращення надання базових державних послуг в таких сферах, як водопостачання, каналізація, енергопостачання і дороги, а також надання підтримки приватному сектору.
“Пріоритетними сферами для реформ є відновлення макроекономічної стабільності, посилення банківського сектора, реформування сектора енергетики, серйозні дії у боротьбі з корупцією та поліпшення підзвітності, поліпшення інвестиційного клімату, а також поліпшення адресної спрямованості соціальної допомоги бідним і вразливим верствам населення”, – йдеться в заяві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас