Як роблять бізнес родичі Путіна: племінник президента РФ запустив компанію Putin Consulting — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як роблять бізнес родичі Путіна: племінник президента РФ запустив компанію Putin Consulting

Світ
2419
Роман Путін, племінник президента РФ Володимира Путіна, відкрив консалтингову компанію Putin Consulting Ltd. для роботи з інвесторами в Росії. Про це сам Роман Путін повідомив на своїй сторінці в Facebook.
На сайті Putin Consulting Ltd сказано, що організація займається залученням фінансування, проектним фінансуванням, Government Relations і Public Relations. На сторінці фірми також наголошується, що «сьогодні російські компанії недостатньо стійкі до зовнішніх викликів. Бізнесу не вистачає фінансування, адміністративного ресурсу, його тиснуть податки і корупція».
«Ми створюємо нову точку входу на зовнішні ринки, ставлячи своєю метою допомогти російській економіці позбутися “сировинної голки”. Іноземному інвестору ми гарантуємо надійний захист їхніх інвестицій», – вказали в Putin Consulting.
Forbes з посиланням на прес-реліз компанії пише, що Putin Consulting, зокрема, забезпечує комплексну безпеку ведення бізнесу. Назва консалтингової фірми «відсилає до стабільного зростання, який демонструє ВВП Росії в останні роки» і демонструє закордонним інвесторам, що «незалежно від геополітичної обстановки їхні інвестиції в Росії будуть під особливим захистом».
Батьком Романа Путіна є Ігор Путін, двоюрідний брат президента РФ. Роман Путін працював у ФСБ, потім займав пост радника мера Рязані з безпеки. Після відходу з держслужби він займався консультаціями великих фінансово-промислових груп і губернаторів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас