Призначено нового голову Державної податкової служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Призначено нового голову Державної податкової служби

Казна та Політика
2503
Кабінет міністрів України на засіданні в середу затвердив Ігоря Білоуса на посаді голови Державної податкової служби, повідомив журналістам міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета в середу.
І.Білоус є главою інвестиційно-банківського управління інвесткомпанії “Ренесанс Капітал” в Україні та країнах Центрально-Східної Європи, співдиректором київського регіонального офісу. Раніше працював в інвестиційному банку UBS, де очолював український бізнес.
І.Білоус працював на багатьох епохальних угодах з українськими активами, включаючи придбання компанією Mittal Steel 93.02% частки в меткомбінаті “Криворіжсталь”, продаж 51%-ї частки в УкрСиббанку французькому BNP Paribas, продаж 60%-ї частки в банку “Форум” німецькому Commezbank, первинне розміщення акцій “Миронівського хлібопродукту” і ряд розміщень єврооблігацій українських емітентів.
До приходу в UBS у 2005 році І.Білоус працював в SARS Capital – київській інвестиційній компанії, що спеціалізується на угодах M&A.
І.Білоус з відзнакою закінчив Київський національний економічний університет. Має ступінь з міжнародних фінансів нортумбрійського університету (Ньюкасл, Великобританія).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас