Глава Одеської ОДА сумнівається в тому, що місто прийме Євробаскет-2015 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Одеської ОДА сумнівається в тому, що місто прийме Євробаскет-2015

Казна та Політика
488
Голова Одеської обласної державної адміністрації Володимир Немировський сумнівається, що в Одесі пройде етап чемпіонату Європи з баскетболу “Євробаскет-2015”. “Я зараз не готовий вам сказати, чи буде в Одесі Євробаскет. За моїми відчуттями є велике питання”, – сказав глава області журналістам у вівторок.
Він зазначив, що в даний час питання впирається у відсутність стадіону і недобудований аеропорт.
Як повідомлялося, в грудні попередній глава Одеської обладміністрації Микола Скорик повідомив, що облдержадміністрація розглядає варіант будівництва альтернативного майданчика для проведення матчів Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, які пройдуть в Одесі. Такі плани були пов’язані з тим, що підрядник не дотримується графіка будівництва.
Прес-служба компанії United Basketball Investments (UBI), власником якої виступає український бізнесмен Ігор Коломойський, 22 жовтня повідомила, що мультифункціональні арени в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Львові, що споруджуються нею, отримали статус офіційних майданчиків Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року. Згідно з ним, фінал Євробаскет-2015 прийме “Арена Київ”.
Компанія планувала інвестувати в реалізацію проектів чотирьох арен загалом близько $200 млн. Станом на серпень-2013 UBI інвестувала 50 млн грн і мала намір до кінця року направити ще близько 100 млн грн.
Україна 18 грудня 2011 р. отримала право на проведення фінального турніру Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року серед чоловічих збірних. Заявки на прийом матчів турніру подали Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас