Дату розгляду закону про отримання громадянства РФ визначать 17 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дату розгляду закону про отримання громадянства РФ визначать 17 березня

Світ
1796
Законопроекти про спрощене отримання громадянства РФ і про приєднання до РФ нових територій будуть у розсиланні до 17 березня, а саму дату розгляду визначать на пленарному засіданні. Про це заявив у вівторок спікер Держдуми Сергій Наришкін.
Рада Думи прийняла рішення про розсилку до 17 березня законопроекту про спрощене входження нових територій до складу РФ, а на 21 встановив дату розгляду законопроекту на пленарному засіданні.
Сергій Наришкін зазначив, що мова йде про декілька законопроектів, що стосуються спрощеного отримання громадянства РФ і приєднання нових територій до Росії. Наришкін уточнив, що після закінчення періоду розсилки законопроектів профільний комітет дасть пропозицію з розгляду законопроектів на пленарному засіданні.
“Рада Думи сьогодні ухвалює рішення про порядок пленарного засідання на цьому тижні”, – уточнив він.
Нагадаємо, що відповідно до чинної редакції федерального закону “Про громадянство Російської Федерації” від 31 травня 2002 р. Громадянство Російської Федерації набувається: за народженням; в результаті прийому в російське громадянство; в результаті відновлення в російському громадянстві, з інших підстав, передбачених федеральним законом або міжнародними договорами Росії. Прийом іноземних громадян та осіб без громадянства в російське громадянство може бути здійснений в загальному (стаття 13) або спрощеному (стаття 14) порядку.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас