Фірташ закликає кримський бізнес ігнорувати референдум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фірташ закликає кримський бізнес ігнорувати референдум

Фондовий ринок
2299
Федерація роботодавців України (ФРУ) закликає кримський бізнес не брати участь в оголошеному місцевою владою референдумі до оцінки його законності згідно норм українського та міжнародного права.
“Шляхи виходу з політичної кризи необхідно шукати винятково в рамках мирних переговорів. Тільки так ми всі разом можемо зберегти цілісність України і не допустити людських жертв”, – наголошується в заяві президії ради ФРУ в суботу за підписом голови ради Дмитра Фірташа.
ФРУ категорично засуджує події, дестабілізуючі обстановку в Криму. “Заклики до сепаратизму, дії окремих представників місцевої влади Криму, представників Чорноморського флоту РФ, провокації з боку невідомих озброєних осіб неприпустимі і посилюють і без того вкрай складну ситуацію в регіоні”, – йдеться в заяві.
Федерація закликає владу України, Автономної республіки Крим та міжнародне співтовариство зробити все можливе для недопущення подальшої ескалації напруженості.
“Український бізнес засуджує будь-які заклики до розділення України, силових зіткнень, міжетнічного і міжнаціонального протистояння. Вихід з кризи потрібно знайти терміново виключно шляхом мирних переговорів”, – підкреслюється в заяві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас