Янукович зробив коротку заяву в Ростові-на-Дону, і втік від ЗМІ: деталі нового публічного фіаско (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович зробив коротку заяву в Ростові-на-Дону, і втік від ЗМІ: деталі нового публічного фіаско (ВІДЕО)

Кримінал
10116
Екс-президент України Віктор Янукович продовжує наполягати на тому, що є єдиним легітимним главою держави в Україні. Про це заявив сьогодні, виступаючи перед російськими журналістами в Ростові-на-Дону.
“В Україні поширюються про мене всякі чутки. Я хочу сказати, що я живий. Але не можу сказати, що відчуваю себе добре, поки в Україні банда нацистів і неофашистів силою захоплюють органи місцевого самоврядування, змінюють керівництво силових відомств. Коли міста патрулюють люди в масках із стрічками на рукавах”, – заявив він.

Дивитися з 30-ї хвилини
При цьому тих, хто прийшли до влади Янукович називає негідниками, які “своїм же давали наказ стріляти по своїх”.
“Сьогодні вони хочуть поставити армію під прапор Бандери і розв’язати громадянську війну. Я хочу запитати у покровителів темних сил на Заході: ви осліпли? Втратили пам’ять? Забули, що таке фашизм?”, – Підвищивши голос, зачитав звернення Янукович.
“Хочу нагадати, що залишаюся не тільки єдиним легітимним президентом, але і верховним головнокомандуючим. Я живий, мене не усували від посади конституційним шляхом. Я нікуди не тікав, я перебував в Україні, в Харкові, потім у Донецьку, потім у Криму, в момент переворорота я не залишав країну. Проти мене намагалися застосувати терористичні дії. Я повернуся, як тільки дозволять обставини”, – резюмував екс-глава української держави.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас