Прем'єр і спікер Криму не приймають ніяких рішень, російські спецслужби їм завжди кажуть, що робити - представник президента в АРК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр і спікер Криму не приймають ніяких рішень, російські спецслужби їм завжди кажуть, що робити - представник президента в АРК

Казна та Політика
1045
Представник президента України в АРК Сергій Куніцин вважає несамостійними у прийнятті рішень спікера Верховної Ради автономії Володимир Константинова та Сергія Аксьонова, призначеного кримським прем’єром.
“Не тіште себе ілюзіями: говорити з Константиновим або Аксьоновим сенсу немає, вони рішень не приймають”, – сказав Куніцин на прес-конференції в понеділок в Києві, відповідаючи на запитання про необхідність інтенсифікації з ними переговорів.
Він пояснив свої слова тим, що “поруч з ними завжди знаходяться співробітники російських спецслужб”, які і говорять, що робити “цим персонам”.
Як повідомлялося, 5 березня Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив клопотання органів досудового слідства про затримання спікера кримського парламенту В.Константинова та С.Аксьонова, призначеного прем’єр-міністром автономії. “Зазначених осіб оперативники Служби безпеки України повинні доставити до суду з метою обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою”, – повідомила прес-служба Генпрокуратури.
Генпрокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, раніше розпочатому Головним слідчим управлінням СБУ відносно В.Константинова та С.Аксьонова за ч.1 ст.109 Кримінального кодексу України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас