Спроби націоналізації в Криму загрожують позиціям України як світового спецекспортера зброї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спроби націоналізації в Криму загрожують позиціям України як світового спецекспортера зброї

Енергетика
3534
Спроби націоналізації підприємств українського оборонно-промислового комплексу, які розташовані на території Криму, загрожують позиціям України як світового спецекспортера. Про це йдеться в повідомленні прес-служби держконцерну “Уроборонпром”.
“Підприємства концерну… залучені в систему виробничої кооперації… Спроби порушити виробничу діяльність даних підприємств… підривають економічну стабільність регіону і загрожують позиціям України, як світового спецекспортера”, – йдеться в повідомленні.
Також в “Укроборонпромі” закликають Раду національної безпеки і оборони і Службу безпеки України звернути увагу на ситуацію з можливою націоналізацією підприємств ОПК, що загрожує національній безпеці держави.
На території Криму розташовані 13 підприємств національного ОПК, що знаходяться в складі або в управлінні держконцерну “Укроборонпром”. Вони представляють суднобудівну, авіаційну та інші галузі. Найбільші підприємства – ВАТ ФСК “Море”, ВАТ завод “Фіолент”, ДП “Севастопольське авіаційне підприємство”, ДП “Феодосійський судномеханічний завод”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас