США конфіскує майно і гроші олігархів Путіна в позасудовому порядку - за підтримку сепаратизму в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США конфіскує майно і гроші олігархів Путіна в позасудовому порядку - за підтримку сепаратизму в Криму

Світ
10713
США санкціонували експропріацію майна іноземних осіб та організацій в позасудовому порядку за події на Україні. Про це заявило джерело в МЗС РФ, коментуючи розпорядження президента США Барака Обами від 6 березня “Про блокування власності деяких осіб , що сприяють ситуації на Україні”, про це пише головне державне інформагентство Росії ІТАР-ТАСС.
Які повноваження отримує адміністрація президента США . “З цієї дати президент США, діючи на підставі закону “Про економічні повноваженнях у випадку міжнародних надзвичайних ситуацій”, наділив адміністрацію США правом вводити майнові та візові санкції проти фізичних та юридичних осіб, які “присвоїли владні повноваження в Кримському регіоні без дозволу уряду України”, – звернули увагу в дипвідомством РФ.
Таким чином адміністрація президента США застрахувала себе від можливих позовів, оголосивши в пункті 10 розпорядження, що вводяться санкції не дають підстав юридичним і фізичним особам оскаржувати їх у судовому або адміністративному порядку. “Президент США, по суті, санкціонував експропріацію майна іноземних осіб та організацій в позасудовому порядку”, – відзначило джерело.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас