Українські банкіри звернулися за підтримкою до зарубіжних колег - у зв'язку з "фактичним вторгненням військ Російської Федерації" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські банкіри звернулися за підтримкою до зарубіжних колег - у зв'язку з "фактичним вторгненням військ Російської Федерації"

Світ
4468
Незалежна асоціація банків України (НАБУ) та Асоціація українських банків України (АУБ) просять своїх закордонних колег про підтримку в зв’язку з фактичним вторгненням військ Російської Федерації на територію України, повідомили в НАБУ.
“Ми відповідально заявляємо, що інформація про загрозу життю, здоров’ю та правам громадян України незалежно від їхньої національності, мови, віросповідання та інших ознак не відповідає дійсності”, – цитується в повідомленні лист українських банкірів до представників громадських організацій, колег і партнерів в інших державах.
“Права кожного громадянина України гарантовані Конституцією та іншими законами України. Нам невідомий жоден факт цілеспрямованого порушення роботи російських або інших банків з іноземним капіталом”, – наголошується в документі.
НАБУ та АУБ просять іноземних партнерів використовувати дану інформацію в комунікаціях із ЗМІ та представниками урядів з метою припинення військового втручання Російської Федерації в Україні та відведення військ в місця їх постійної дислокації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас