Простий секрет: компанії кримського спікера, який рветься до Росії, заборгували українським банкам більше 1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Простий секрет: компанії кримського спікера, який рветься до Росії, заборгували українським банкам більше 1 млрд

Фондовий ринок
4169
Компанії голови Верховної ради Криму Володимира Константинова, головна з яких – це забудовник “Консоль”, заборгували банкам більше 1 млрд грн. Про це пише “Перша інстанція” з посиланням на матеріали з Єдиного реєстру судових рішень.
Журналісти видання простежили зв’язок Константинова з компаніями “Консоль ЛТД”, “Крим-Фінанс”, “Цар-Град-Буд”, “Реал Естейт”, “Севастопольський завод залізобетонних виробів”, “Джемієт”, “Гіпек”, “Індустрія Крим”.
Перераховані компанії фігурують у судових спорах за позовами Укрексімбанку на 1,035 млрд грн і $5,28 млн (в разі поразки в суді Константинов може, зокрема, позбутися готельного комплексу в Партеніті), Промінвестбанку на 65,41 млн грн і “Київській Русі” на 50 млн грн.
Нагадаємо, Константинов зараз є одним з ключових кримських сепаратистів. 5 березня Шевченківський райсуд Києва ухвалив затримати Константинова разом з невизнаним головою Ради міністрів АР Крим Сергієм Аксьоновим у справі про посягання на територіальну цілісність.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас