Турчинов скасував указ Януковича про передачу місцевим органам влади повноважень центральних органів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов скасував указ Януковича про передачу місцевим органам влади повноважень центральних органів

Казна та Політика
1201
Указ підписаний 6 березня і цього ж дня він набирає чинності, повідомляє сайт в.о. глави держави.
Виконуючий обов’язки президента, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав указ № 258/2014 про визнання недійсним указ № 307 “Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території” від 24 травня 2013 року.
24 травня минулого року Віктор Янукович підписав указ “Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території”.
Документом передбачалося визначення механізму передачі місцевим державним адміністраціям повноважень органів виконавчої влади вищого рівня, в тому числі повноважень територіальних органів міністерств. Також місцевим органам влади було доручено забезпечити активізацію роботи підрозділів місцевих державних адміністрацій з виконання державних цільових програм.
Раніше повідомлялося, що міліція звільнила будівлю Донецької ОДА від сепаратистів і затримала 70 осіб. У міліції також підтвердили інформацію місцевих ЗМІ про затримання “народного губернатора” Павла Губарєва.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас