Проросійські радикали вимикають світло, воду, блокують входи та в'їзди у військові частини ВМС у Криму - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проросійські радикали вимикають світло, воду, блокують входи та в'їзди у військові частини ВМС у Криму - Міноборони

Кримінал
1507
У Міноборони зазначають, що підрозділи збройних сил залишаються відрізаними від засобів до існування. Станом на середу, 5 березня, частини і підрозділи збройних сил України залишаються відрізаними від засобів до існування, “оскільки проросійські радикали вимикають світло, воду, блокують входи та в’їзди у військові частини”, йдеться в повідомленні Міноборони України.
“Так, в Севастополі біля однієї з військових частин ЗС України родичі заблокованих в будівлі військовослужбовців намагалися передати їм продукти харчування та їжу. Проте “протестанти”, під прикриттям озброєних військових РФ не підпускали і прикро лаялися в бік жінок і дітей військовослужбовців, які принесли їжу і предмети особистої гігієни. Деяких людей вони не те що не підпускали до воріт заблокованої споруди, а й навіть побили”, – йдеться в повідомленні відомства.
Крім цього, в телефонній розмові з мером Тернополя Сергієм Надалем капітан корвета ВМС ЗС України “Тернопіль” Максим Ємельяненко повідомив, що корабель повністю відрізали від суші.
“Тобто, водні шляхи, якими раніше бойовому складу корвета могли доставляти, наприклад, продукти, відтепер заблокували невідомі озброєні люди”, – пояснили в Міноборони.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас