"Київпастранс" запустив сайт для спостереження за рухом громадського транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київпастранс" запустив сайт для спостереження за рухом громадського транспорту

Казна та Політика
1046
В результаті співпраці фахівців КП “Київпастранс” та Всеукраїнського ресурсу EasyWay отриманий програмний продукт, який дозволяє пасажирові не тільки спостерігати за рухом транспорту, але й окремо по кожній зупинці отримувати актуальний розклад прибуття транспорту. Ця інформація доступна на сайті КП “Київпастранс” у розділі “Транспорт ONLINE” та Всеукраїнському ресурсі EasyWay, повідомляє прес-служба “Київпастранс”.
На даний момент проектом охоплено 123 маршрути громадського транспорту м. Києва: всі автобусні (звичайного режиму руху), тролейбусні і майже всі трамвайні. Протягом місяця до проекту планується підключити решту трамвайних маршрутів і міську електричку. Питання підключення комунальних автобусів, які працюють в режимі маршрутного таксі зараз вивчається.
Надалі планується поширення інформації, зокрема її завантаження безпосередньо до ресурсів Google Maps, Яндекс Карти та картографії Here.
Відзначимо, що за ініціативою “Київпастранс” в 2006 р. було розпочато впровадження автоматизованої системи диспетчерського управління міським наземним громадським транспортом м. Києва. Система була розроблена і введена в експлуатацію з метою підвищення рівня організації перевезень пасажирів комунальним наземним громадським транспортом встановлення дієвого контролю за його роботою на маршрутах в реальному часі, а також для оперативного внесення змін в роботу маршрутів у разі потреби.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас