Коломойський вважає, що регіони повинні очолюватися за принципом земляцтва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський вважає, що регіони повинні очолюватися за принципом земляцтва

Казна та Політика
5003
Регіони повинні очолюватися за принципом земляцтва, тобто вихідцями з областей, вважає глава Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський.
На прес-конференції він висловив думку, що Донецьку облдержадміністрацію міг би очолити відомий бізнесмен і президент найбільшого українського холдингу СКМ Ринат Ахметов.
“Я вважаю, що регіони повинні очолюватися за принципом земляцтва. Я народився і виріс у Дніпропетровську, і більшу частину свого життя провів саме тут. Я вважаю непоганою ідею, щоб Ахметов очолив Донецьку область, а Коломойський – Дніпропетровську. Така ж можливість була у Пінчука”, – сказав він.
Коломойський зазначив, що, оскільки робота чиновника для нього нова, він деякий час буде входити в курс справ в облдержадміністрації. Своїми заступниками він бачить бізнесмена Бориса Філатова і колишнього народного депутата від фракції “БЮТ” Святослава Олійника. За словами І. Коломойського, він має намір прислухатися до порад колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації Миколи Швеця.
Він також заявив, що найближчим часом не буде робити “кадрової революції”, спершу познайомиться з людьми, а потім буде приймати рішення. Говорячи про Штаб національного захисту, Коломойський зазначив, він “поступово має перетворитися на штаб контролю над владою”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас