Криваві протистояння в Києві спровокувала "неукраїнська третя сила" - МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криваві протистояння в Києві спровокувала "неукраїнська третя сила" - МВС

Кримінал
5565
Криваві протистояння в Києві спровокувала “неукраїнська третя сила”. Про це заявив голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час візиту до Харківської області.
“Триває велике серйозне розслідування. Думаю, що настане час, і ми оприлюднимо факти: хто стріляв, коли стріляв, за якою командою. Факти ці зараз збираються в єдину сіточку”, – сказав він.
“Можу лише сказати одне: ключовим фактором у цьому протистоянні, що вилилося в криваве побоїще в Києві, яке перевернуло країну з ніг на голову і ввело її в стан шоку, була третя сила. І ця сила не українська”, – заявив голова МВС.
Він підкреслив, що це не питання політичних протистоянь. “Неприпустимо, коли третя сила дозволяє собі тут керувати нами”, – додав він.
Крім того, він підкреслив, що спроби дестабілізації ситуації в північно-східних областях відбуваються синхронно і за однаковими сценаріями.
“Синхронний напад на Україну відбувається по всіх північно-східних областях. Одночасно в 6 містах вчора-позавчора відбувалися масові сутички під одними і тими ж гаслами, з одними і тими ж методами, одними і тими ж групами осіб”, – заявив міністр. Він повідомив, що на кордоні з РФ буде встановлено жорсткий контроль з метою недопущення в’їзду “молодчиків з того боку”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас