Жодна військова частина, жоден гарнізон або корабель у Криму не виконав ультиматуму російських військових - ВМС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жодна військова частина, жоден гарнізон або корабель у Криму не виконав ультиматуму російських військових - ВМС

Казна та Політика
1009
Жодна військова частина, жоден гарнізон або корабель не виконав ультиматуму російських військових здати зброю і присягнути самопроголошеному “уряду Криму” або покинути службу.
Про це повідомили представники командування ВМС України в Севастополі, передає Радіо Свобода.
Не зафіксовано також випадків дезертирства українських військових у Криму, крім факту зради колишнього командувача ВМС України Дениса Березовського.
Разом з тим, як повідомив начальник медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов, протягом ночі на 4 березня штурмів або нападів на військові частини не зафіксовано, хоча ситуація навколо них залишалася напруженою.
Збільшилася кількість проросійських активістів і членів загонів “самооборони” біля штабу ВМС України в Севастополі і штабу Берегових військ ВМС України в Сімферополі. Також надійшло повідомлення про прибуття двох автобусів з озброєними людьми в бухту Стрілецьку в Севастополі, де дислокуються кораблі Славутич і Тернопіль, а також підрозділ спеціальних морських операцій. Інформація про це уточнюється, повідомив Владислав Селезньов. Бухта і далі заблокована російськими плавзасобами.
Як стало відомо вранці 4 березня, Верховний головнокомандувач Збройними силами Росії, президент Росії Володимир Путін віддав наказ військам і з’єднанням, які брали участь у військових навчаннях, повертатися до місць постійної дислокації. Війська повинні повернутися в пункти постійної дислокації до 7 березня.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас