Вінницькі бізнесмени вирішили безплатно постачати армію продуктами і пальним - і закликають всі області наслідувати їхній приклад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінницькі бізнесмени вирішили безплатно постачати армію продуктами і пальним - і закликають всі області наслідувати їхній приклад

Казна та Політика
1475
Вінницькі бізнесмени запропонували надати безоплатну матеріальну та фінансову допомогу Збройним Силам України, насамперед з питань логістичного забезпечення. Про це йшлося на зустрічі представників вінницьких бізнес кіл з керівництвом Командування Повітряних Сил Збройних Сил України.
“Під час зустрічі, враховуючи складну ситуацію в Україні, вінницькі бізнесмени запропонували надати безоплатну матеріальну та фінансову допомогу Збройним Силам України, насамперед з питань логістичного забезпечення: придбання продуктів першої необхідності, пального для військової техніки, – йдеться в повідомленні прес-служби МОУ.
За словами ініціатора проекту, місцевого підприємця Михайла Ткача, нині триває робота по залученню до благородної справи шефства над Збройними Силами представників бізнесу з усіх областей України.
“Сьогодні ми через засоби масової інформації звертаємося до небайдужих до долі своєї держави бізнес структур, бізнесменів з різних регіонів України. Сподіваємося, що вони також долучаться до цієї роботи”, – цитує прес-служба Михайла Ткача.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас