“Правекс-Банк” почав емісію карток системи MasterCard з валютою карткового рахунка в євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Правекс-Банк” почав емісію карток системи MasterCard з валютою карткового рахунка в євро

Фінтех і Картки
196
«Правекс-Банк» почав емісію пластикових карток міжнародної платіжної системи MasterCard International з валютою карткового рахунка в євро. Про це повідомляє віце-президент «Правекс-Банка» Денис Басс.
Раніше «Правекс-Банк» емітував картки системи MasterCard International з валютою рахунка в доларах США і гривні. «Випуск пластикових карт із валютою рахунка в євро – це вимоги ринку, - коментує Денис Басс. - Ми почали емісію цих карт, розуміючи, що в клієнтів існує потреба в такому продукті. Будучи власником пластикової картки з валютою карткового рахунка в євро, клієнт зможе краще контролювати свої витрати, знаходячись у країнах Європи, а також уникати зайвих витрат на конвертацію валют при одержанні наявних і оплаті покупок у євро, а також при перерахуваннях коштів на картку з Європи».
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 330 тис. фізичних осіб. У структурі банку - близько 250 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. «Правекс-Банк» має багаторічний досвід роботи з пластиковими картами міжнародних платіжних систем. З травня 1994 року банк став обслуговувати карти Visa Eurocard/MasterCard, із грудня 1997 року банк почав власну емісію карт Eurocard/MasterCard (Standart, Gold, Cirrus/Maestro) зі своїм логотипом, а з листопада 1999 року – таку ж емісію карт Visa (Classic, Gold, Electron). З березня 1997 року «Правекс-Банк» є принциповим членом Europay International, а з березня 2001 – принциповим членом Visa International. Кількість емітованих банком пластикових карток міжнародних платіжних систем складає більш 220 000.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас