Нові барикади Майдану: зайняті Головпоштамт, Консерваторія і Нацрада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові барикади Майдану: зайняті Головпоштамт, Консерваторія і Нацрада

Казна та Політика
3387
У Києві учасники Євромайдана вранці зайняли будівлю Головпоштамту на Майдані Незалежності. За словами одного з учасників Євромайдана, в будівлі буде облаштована нічліжка для активістів.
Також активісти захопили будівлю Київської консерваторії на площі Незалежності і збираються влаштувати там медпункт. За даними мітингувальників, “приміщення взято в оренду”.
Протестувальники штурмують будівлю Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на вулиці Прорізній, 2 в Києві, повідомляє кореспондент “Подробиць”.
На даний момент штурмуючі захопили перший поверх і намагаються прорватися наверх. Співробітники нацради опечатують кабінети і готуються покинути будівлю.Зараз функціонує медпункт для активістів в Михайлівському золотоверхому соборі поруч з МЗС України.
Нагадаємо, 18 лютого співробітники “Беркута” і міліція взяли штурмом Жовтневий палац, де розташовувався один зі штабів Євромайдана. Також міліція витіснила учасників Євромайдана з Будинку профспілок, будівлі Національної академії наук на Грушевського та Українського дому.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас