ПР вже погодилася голосувати за зміну Конституції, але її депутати сховалися в готелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР вже погодилася голосувати за зміну Конституції, але її депутати сховалися в готелі

Казна та Політика
4784
Депутати від Партії регіонів готові голосувати за зміни до Конституції. Про це повідомив регіонал Олександр Волков.
“Уже відомо , що опозиція зареєструвала проект постанови (про повернення до Конституції-2004)… Ми готові розглядати його в порядку регламенту. І якщо проект опозиції буде відповідати всім нормам, то регіонали за нього проголосують”, – заявив він і додав, що на розгляд парламенту подано кілька подібних документів.
Водночас він стверджує, що переговори влади з опозицією зайшли в глухий кут і сьогодні вже ніякого рішення прийнято не буде: “Зараз в Раді журналістів більше, ніж депутатів. Багато хто з наших перемістилися в готель Київ і малоймовірно, що сьогодні в Раді буде проходити засідання”.
Регіонал також поскаржився, що через сутички на Грушевського та Інститутській багато депутатів бояться залишати парламент. “Наші машини палять, нас не випускають. Ми не знаємо, як вибиратися!” – додав він.
Тим часом депутати від опозиції стверджують, що не будуть розблоковувати трибуну парламенту. Парламентарії навіть збираються ночувати в стінах парламенту.
Депутат Володимир Ар’єв “Вістям” розповів, що лідери опозиції так і не змогли домовитися в кабінеті спікера Володимира Рибака. “Він (спікер. – ред.) посилається, що проти реєстрації постанови про зміну конституційного ладу виступає Мін’юст і юристи Банкової”, – заявив він.
Депутат від УДАРу Сергій Каплін у свою чергу стверджує, що переговори щодо конституційної реформи були перервані для консультацій у президента: “Тому що ескалація конфлікту наростає… Народ вимагає нового уряду і зміни Конституції. Уряд зараз напрацьовує план виходу з ситуації”.
Депутат від “Батьківщини” Олександр Бригинець стверджує, що угода про ненапад діяла до 13:00. І зараз опозиція знімає з себе відповідальність за подальший хід подій.
Позафракційний Петро Порошенко заявив, що лідери парламентських фракцій відновили переговори в кабінеті спікера Володимира Рибака.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас