Майдан дає Раді 5 днів на виконання всіх його вимог - комендант — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майдан дає Раді 5 днів на виконання всіх його вимог - комендант

Казна та Політика
2937
Активісти майдану мають діяти виключно мирно, блокувати депутатів у Верховній Раді, поки вони не почнуть виконувати вимоги Майдану. Про це заявив комендант Майдану, народний депутат Андрій Парубій.
«Наш наступ буде виключно мирний, але попереду колони підуть загони Самооборони, щоб убезпечитись від усіх провокацій», – заявив Парубій.
Він закликав заблокувати Верховну раду, у якої буде п’ять днів, щоб поміняти Конституцію і «покарати винних у вбивстві наших побратимів».
Як повідомлялось, активісти Майдану розпочали «мирний наступ» на Верховну Раду, щоб змусити парламент повернути Конституцію 2004 року.
Водночас, до Маріїнського парку зранку йдуть колони людей на підтримку Партії регіонів. Зокрема, від Парку Слави о 8 ранку йшли люди, які вигукували “Одеса!”.
17 лютого керівник “Правого сектору” Дмитро Ярош повідомив, що всі підрозділи об’єднання у Києві та областях України привели у стан повної готовності до «Мирного наступу».
Нагадаємо, 16 лютого на 11-му Народному віче на Майдані учасники протесту запланували на 18 лютого «Мирний наступ» для пікетування Верховної Ради з вимогою прийняти конституційний акт щодо повернення до Конституції 2004 року.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас